Dagens karma #8

Idag har jag diskat och städat åt min mamma i hennes lägenhet i Härnösand. Med lite god vilja kan detta klassas som en god gärning.

Sommarens första dopp

image79

Jag gjorde ett nytt försök på att bada första gången för i år och lyckades faktiskt även om det var KALLT (med caps lock). Det var dessutom långgrunt så det tog en oändlig tid innan jag lyckades komma tillräckligt långt ut för att doppa mig.

image80

När jag kommit upp ur vattnet så hittade jag och mamma en eld och där träffade vi på två trevliga svartrockarflickor som bjöd på marshmallows och cider samt skvallrade om Härnösand och allt möjligt annat trevligt.

Härnösand

Jag åkte till Härnösand igår och passade på att ta lite bilder av det väldigt trevlig huset som min mamma ska flytta till. Hon kommer också att få väldigt trevliga grannar och dessa grannar har en väldigt trevlig hund som ser ut som en pudel men faktiskt är en portugisisk vattenhund med simmhud mellan tårna. Enligt dess ägare var han dock måttligt förtjust i att simma. Desto mer verkade han uppskatta att bli kliad och klappad av mig :)

image76

image77

image78

Stundande natten

image75

Denna bok valde jag mest för den fräcka framsidans skull. Den handlar om en döende man som ligger på sjukhus och begrundar sitt antågande avsked. Den funkade bra som lätt sommarläsning men gjorde inget beståeende intryck och jag tycker fortfarande att framsidan var det mest givande med denna bok.

Dagens karma #7

Idag lämnade jag in två cyklar hos polisen som jag upphittat. Det var verkligen omständigt och besvärligt.

En apelsin med urverk

image74

En apelsin med urverk (a clockwork orange) är en framtidsskildring där en ung ligist utsätts för samhällets mycket effektiva men samtigit grymma metod för att förändra våldsbrottslingar. Den behandlar teman som frihet, brottsbekämpning och godhet. Filmen är en av mina favoriter och så även låten som Dir en grey gjort som refererar till filmen. Boken har nästan precis samma handlingsförlopp som filmen och har även samma stämning och anda. Det gav kanske inte så förfärligt mycket mer att läsa boken men det var ett nöje att fördjupa sig i berättelsen. Den intressantaste upptäckten jag gjorde var att amerikanska och brittiska upplagan har två helt olika slut.

Dagens karma #6

image73

Idag skrev jag under en vädjan om två oskyldiga människor frigivning.

Wind av Vladimir Kush

image72

Jag bara älskar den här bilden så mycket att jag var tvungen att lägga upp den. Särskilt klockan är en detalj som jag gillar och så hur skjortans ärmar blåser ut ur fönstren. Den här konstnären är helt grym.


Dagens karma #5

image71

Idag återförda jag två av Willys kundvagnar till resten av gänget. Någon busunge (eller gubbe) hade lämnat de åt sitt öde på en gård nära där jag bor.

MSN - kommentarer att minnas...

Mizu säger:

DE KOMMER INTE TILL LENIN FÖRNS I NIAN X'''''D

Mizu säger:

http://www.youtube.com/watch?v=ektC4KIfpAM&feature=related

Teck - "I'm a singer, not a thinker" säger:

JAG FATTAR INTE *08:a* xD

Mizu säger:

HAHAHAHAHA

Mizu säger:

DET ÄR FÖR ATT DU INTE GÅTT NIAN ÄNNU
------

Heidi säger:

när jag åkte till Stockholm på söndag så det kändes som att nu är det nåt som saknas

Heidi säger:

och sen insåg jag att det var du


Dagens karma #4

image68

Idag har jag bevarat lite gammelskog på www.ettklickforskogen.se

Converse

image67

Dessa kära gamla skor hade jag pensionerat efter Dir en grey-konserten i Stockholm (då i princip allt man hade på sig gick sönder) men idag har jag beslutat att börja använda dem igen. De är för fina för att bara stå. I övrigt så har vi haft ventilering av rapporter idag och det var mysigt. Jag fick nästan bara positiv respons och dessutom en kram av min seminarieledare :) Det var vår sista träff i den här kursen så nu är det bara lite skrivande kvar innan sommarlovet och sommarjobbet väntar.

Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö

image66

Jag tycker egentligen inte om deckare alls men jag har ett gott öga för Håkan Nesser eftersom hans deckare i regel inte är så mycket deckare som deckare brukar vara. Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö är inget undantag från den regeln. Sure, vi har lite mord, mysterier och polisutredningar som poppar upp här och där men emellan dessa (störande?) inslag så flyter berättelsen om unge Erik och Edmund på. Människoöden, mjukfilosofi och en berättarröst att trivas med. Rekommenderas varmt.

Förbättrad studiemiljö

image65

Det är viktigt att trivas där man studerar, det är jag den första att skriva under på. Idag utförde jag det nödvändiga skolarbetet på högskolans gröna gräsmatta, under den brinnande solen tillsammans med en liten gullig burk cola.

Dagens karma #3

image64

På högskolan har de en ny liten hörna där man kan låna eller köpa böcker för en billig penning. Jag lämnade tre böcker där idag, Solens barn, Svart nåd och Idioten.

Dagens karma #2

Detta inläggbord blivit postat igår men teknikjävlarna var efter mig... först tog batterierna på kameran slut helt oväntat och sen laggade Internet. Hur som helst, gårdagens goda gärning bestod i att jag plockade och slängde skräp utanför en mataffär. Well done, Mizu.

Eurovision

image63

Jag och min gäst var på Pubenpuben och såg eurovision på storbildstv. Som jag tidigare nämnt så hejade jag på Sverige "bara för att" men då Charlotte verkat vara mer blåst än ett vindkraftverk på Gotland i de intervujver jag sett med henne samt att hon såg ut som en animerad reptil när hon uppträdde så var det kanske lika bra att hon inte vann... Vinnarlåten var ingen höjdare men det kan bli intressant med en final i Ryssland, risken för terrordåd lär öka spänningen. Jag och min gäst passade på att dansa loss och sen tog vi en kvällspromenad så att vi hann snacka massor. Imorse tog hon tåget till Stockholm så nu är jag åter ensam med tvätten och disken.

Any last words?

image62

Ett invandrat äpple från Finland går en plötslig och tragisk död till mötes.

Dagens karma #1

image61

Jag har beslutat att om jag genomför en god gärnig per dag så kan jag vara mitt vanliga horribla jag under resten av dagen. Denna dags karmaförbättrande åtgärd bestod i att jag gav min kompis en knapp (samt lånade henne nål och tråd) då hon haft ett litet missöde med koftan.

Min nya tröja

image60

Den har blommor. Den var billig. Och framförallt så är den väldigt bekväm. Den inger mig en känsla av trygghet och mys-pys som annars saknas i min vardag.

Keinomunuainen hopeamekossa

Min gäst har försökt lära mig lite finska fraser och som en ambitös elev har jag självklart nedtecknat nåra viktiga ord som till exempel "kangastella" (hägra), "mustesuihkukirjoitin" (bläckstråleskrivare) och "saksanpåhkinå" (valnöt). Titeln på denna blogg "Keinomunuainen hopeamekossa" betyder något så spännande som en "en konstgjord njure i silverklänning". Det du.


Klumpfisk

Googla efter detta och beskåda en av jordens märkligaste varelser. Jag säger som Håkan Nesser: om Gud finns så har han sinne för humor.


Produktplacering

image60

Igår kände min gäst sig tvungen att inföskaffa lite förnödenheter som hon inte kunde finna i min lägenhet. Jag är fortfarande för barnslig för att förse mig med denna beroendeframkallande dryck. Att lägga upp en bild på detta skulle kunna klassas som reklam och produktplacering om jag fick betalt för det. Det får jag inte. Om du tycker det är fel att jag inte får betalt för det... kontakta mig för kontuppgifter.

Värmebölja

image58

Det blåser fortfarande friska vindar utomhus men när solen ligger på så blir min lägenhet som en bastu och jag och min polare höll på att ungsstekas till döds under morgonen... eller förmiddagen kanske man ska säga. Vi har släpat oss upp och planerar att släpa oss genom dagen för att ha energi nog till att bevittna Eurovision Song Contest. Jag kommer givetvis att hålla på Sverige även om vår låt (och artist) är ganska patetisk. Har ni några favoritlåtar i tävlingen?

Typiskt svenskt

image57

Min kompis beskrev följande saker som typiskt svenska:

- rent på gator och torg
- mycket småprat
- artighetsfraser
- långa, smala, stressade män med headset
- att säga och tänka "det ordnar sig"

Jag har Finland på besök

image55

Jag har min finska kompis på besök. Vi har passat på att snacka massor om allt mellan himmel och jord, njuta av det fina vädret och ta flera fräcka bilder. Tur med vädret kan man ju också säga att vi har haft.

image56

Vi passade på att besöka Gävles huvudattraktion; Fängelsemuséet. Vi blev båda lätt chockade och äckalde av alla grymma bestraffningsmetoder som man använde under bland annat häxförföljelsen med mera. Vi var även på en bonusutställning som hette "Hotel Hamilton" och handlande om hur fängelset sett ut längre fram i tiden då man isolerade fångarna i celler och hindrade de från att ha någon social kontakt alls med de andra fångarna. Inte ens fångvaktarna fick de prata med mer än absolut nödvändigt och de hölls i sina celler hela tiden utom trettio minuter om dagen då de fick gå ut på gården med en huva över huvudet. Very funny... not.


Arbete ger frihet

Såhär spännande har min förmiddag varit.
image47
Jag har ägnat mig åt att försöka färdigställa rapporten som ska in i natt.
image49
Jag har kämpat med att komma ifatt med disken.
image51
Jag har valsat runt med damsugaren.

Diru is the shit (still)

image46

Mohaha, tack vare tradera så har jag utökat min samling med följande objekt. Taiyou no Ao (singel), Mayaku (singel) och Tour 00 >> 01 Macabre (live-dvd).

Ny Dir en grey-statistik (även kallad nördfakta):

Album: 6/6
Minialbum: 2/2
Samlingsalbum/mixalbum: 2/3
Singlar: 11/23
Musikvideor: 0/6
Livevideos: 3/9 

Trött

Idag var jag uppe tidigt och hälsadepå på ett dagis för att få lite koll på hur det ser ut på ett annat utbildningsstadium. Det var gröt och sångsamling... Jag spelade boll med en liten pojke och fick sen en liten förskommen flicka som ville sitta i mitt knä. Jag tränade även konflikthantering då det var många konflikter kring vem som hade bilen/bollen/nallen/dockan först. Personalen frågade om jag inte skulle byta inriktning på min utbildning men jag tror inte det. Kul hade jag i alla fall men jag blev så grymt trött eferåt att jag däckade i sängen när jag kom hem. Kanske orkar jag städa ett ryck på eftermiddagen men något skrivande blir inte av.

Mitt skrivbordsunderlägg

image45
Looki, looki, John Bauer art, all by mamma. Jag har denna skapelse som skrivbordsunderlägg medan jag kämpar med min tradiga rapport. Här har det varit regn och åska (hjälp).

A curse

Någon har lämnat ut mitt telefonnummer till X antal personer och försatt mig i många jävliga jobbiga situationer. Vem eller vilka ni än är... Jag hoppas att ni får skoskav, pyttipanna och klamydia. Jag förlåter er aldrig.

ensamhet är bra för humorn

I always stop by my friend 'cause he's a traficlight

image44

Dagens fettkällor

Idag har jag förtärt

2 fiskoljetabletter
en brustablett med c-vitamin och järn
2 äpplen
1 banan
1 påse godis
4 potioner tacos
vatten

The pink paraply och benvärmare

image43

Asfalt luktar bara bränt
om du är van vid
något bättre

Konst[igheter] i Gävle

image42

På ganska så goda grunder så antar jag att detta är gudinnan Diana och en av hennes jakthundar. Någon påpekade att det skulle kunna vara jag och Nemo... Sure... efter att jag klippa mig, rakat min hund och blivit blottare med skytteambitioner (vilket vi alla blir förr eller senare).

Catwalk

Efter att ha suttit inne och knegat med rapporten så kände jag att jag behövde ta mig en bensträckare så jag kilade bort till högskolan och tillbaka igen. Naturligtvis tog jag kameraskrället med mig och dokumenterade hela händelsen.

image36
I'm walking on sunshine...

image37
Alltid rött, alltid rätt...

image38
Welcome to the garden of destruction...

image41
Ljusblåa dagar, svävar förbi...

Om du inte hängde med på låtreferenserna så är du obildad, korkad eller har fel musiksmak (:

Fjortisdress nr. 1

image35
Som ni märker så är det inte så ***** lätt att fotografera sina egna kläder men efter flera försök så tycker jag faktiskt att det blev rätt så okej. Detta är kläderna som jag köpte när jag var med JessJess. Ett stycke snygg tröja med blommor och en kort, rutig kjol. Jag har även på mig grå leggings med svart mönster samt mina viktigaste halsband... och så ett armband (jag har gjort det själv *fjortisstolthet*).

Önskelista

Eller kanske shoppninglista? Hehehe... det där med att spara pengar är inte min grej... Här är i alla fall lite saker som jag känner att jag har behov av.

1. leggings (i bra material... som inte går sönder efter 2 sekunder)
2. vita strumpor (kan man aldrig ha för många av ^^)
3. brödrost (saknar jag ibland)
4. pärlor (som vanligt)
5. coola skärp (ska köpa nästa gång jag åker till Stockholm)
6. en islandshäst (som jag ska skaffa om hundra år när jag har råd)

Vilka saker önskar du dig?

Food, or not...

Tänkte bara redogöra för vad jag förtärt idag.

lite potatisgratäng
2 tabletter fiskolja
1 brustablett med c-vitamin och järn
2 mackor med skinka
1 påsa chips
1 påse geléhallon
3 chokladkakor
vatten
mjölk

Oh my... I'll die...

Diru is the shit

Eftersom jag är en liten nörd så måste jag dokumentera min Dir en grey-samling:

image28
Albumen Missa (minialbum), Gauze, Gauze (first press) och Macabre.

image29
Albumen Kisou, Six Ugly (minialbum), Vulgar, Withering to death. och The Marrow of a Bone.

image30
Singlarna The Final, Drain Away, embryo, Kasumi och ain't afraid to die.

image31
Singlarna Clever Sleazoid, Aggitadet Screams of Maggots och Dozing green.

image32
Samlingsalbumen Decade 1 och 2.

image33
Live DVD:erna Tour 04: The Code of Vulgar[ism] och Tour 05: It Withers and Withers

Statestik över hur mycket jag har av Dir en greys totala produktion:

Album: 6/6
Minialbum: 2/2
Samlingsalbum/mixalbum: 2/3
Singlar: 9/23
Musikvideor: 0/6
Livevideos: 2/9

Och så övrig Diru-relaterat...
image34
Dozing green tour-tröja, mobilgrej (inte spegelvänd på denna bild), del av Toshiyas micstativ, biljetter till deras konserter (en i Stockholm och en i Helsingfors) och så givetvis några knappar. 

Luddigt värre

image27

Mina kaniner... De äter, skiter, kostar pengar och hatar mig. Meningslösa men luddiga husdjur. Teck har döpt de till Kaninen och Kaninen. Tillsammans så heter de Kaninens ;)

Akut insamling, skänk pengar till fattiga barn!

image26

Det här är Miyavi.

Miyavi ska till Stockholm för vråla och slå på sin gitarr.

Jag och en kompis vill bevittna detta.

Jag och en kompis vill ha ca 3000 till inträdet...

Pleeeease... ge oss pengar.

Vi är fattiga och söta.

Peer-Reviewed

Jodå... det tar sig... Jag har kommit igång med mitt rapportskrivande på allvar och har just nu höga förhoppningar om att bli klar i tid och vaska till mig ett godkänt på den här kursen. Det viktigaste när man söker artiklar som källor är att de ska vara Peer-Reviewed, d.v.s. granskade av någon annan forskare. Jag hittar jättekorta och fåniga artiklar när jag söker med filtret Peer-Reviewed så jag undrar om det verkligen funkar... vem bryr sig om att granska så kortfattad forskning? We may never know.


The only one I ever loved <3

Förlåt... du är det vackraste jag sett... jag ska aldrig glömma dig...

image23

image24

image25

Bäverskolan

Jag försökte ta lite snygga bilder på min partnerskola där jag gjort min vfu och trivts så bra. Som ni märker så har jag lite kvar att lära vad gäller fotograferingens ädla konst...

image20
Huvudbyggnad i skymning

image21
Mediahuset i skymning

image22
Huvudbyggnaden igen

"I am singer, not a thinker"

Jag hittade en parodi-översättning på en intervju med Dir en grey och hade hysteriskt roligt åt detta, även om bög-skämten var lite tjatiga. Här följer ett utdrag samt givetvis länkar till alltihop:

(Prl: programledare)

Prl: Let's move on to Fluffball there.
Kyo: I am Kyo, the vocalist. ehhh... I like... Kaoru.
Prl: You like Kaoru!?
Kyo: hai.
Prl: cool. When did you get together?
Kyo: eh, well... It's kind of a secret so please don't tell him.
Prl: He's sittning right next to you, baka.
Kyo: I am a singer, not a thinker.

Länkar:
avsnitt 1, 2, 3 och 4


Meningsfull fritid

image16

Pauser är pedagogiskt riktigt, har jag hört sägas. Under mina pauser har jag spelat The Waitress och som ni kan se är jag begåvad nog att placera mig bland de 20 bästa spelarna denna vecka (Lisa is me). För den som tror sig kunna klå mig (och har tid över till att försöka) så har ni adressen till spelet här: http://www.girlsgogames.se/spel/The_Waitress.html

Studentstilen

image15

Idag har jag kommit igång med rapportskrivandet och pluggat riktigt ordentligt, klädseln är anpassad för detta syfte. Som ni ser är jag enbart iklädd en mysig morgonrock och utrustad med en stor påse godis. I förtvivlan slet jag sönder den när godiset tog slut ;)


Jag blir så förbannad

Jag blir så pissed off när 90% av alla studenter inte dyker upp på seminarier och föreläsningar. Det är säkert samma personer som kommer att snacka skit om utbildningen och säga att vi inte haft något om konflikthantering, aldrig lär oss något o.s.v. Well, man lär sig inte så mycket om man inte ens dyker upp. Det är ignorant och taskigt att leva på skattepengar och sen inte ens besvära sig med att delta i undervisningen. Personligen så anser jag att det borde vara obligatorisk närvaro. Det angår faktisk mig hur mycket av undervisningen som mina studiekamrater tar del av då de med största sannolikhet är mina framtida kollegor.

Nu har jag vräkt ur mig min ilska. Det känns så mycket bättre och jag ska sova gott på eländet.

SickSackAttack

image14

Min symaskin har börjat fungera och den är så snygg och cool, don't you think?

Dagens lodislook

image13

Nästan alla populära bloggar handlar om mode så tydligen är det detta som alla vill läsa om. Jag undrar bara varför i stort sett alla modebloggar måste vara så lika? Det är lite toppar från hm och någon kjol från vero moda. Behövs det verkligen mer av detta förutsägbara och fantasilösa svammel? Jag är beredd att svara nej på den frågan. Mina modeinlägg kommer vara unika, kreativa och inspirerande. Något för den med känsla för det annorlunda. Idag presenterar jag till exempel dagens lodislook med två tjocka, slitna tröjor ur förådet, blå mjukisbyxor från ÖB, gummistövelsliknande skor i fräcka färger och mönster samt en plastkasse från Willy's som pricket över i:et. Se och njut!

Pans labyrint

image12

En film som stör och berör. Oerhört sagolik och samtidigt så grymt brutal. Jag greps nog mer av verklighetsskildringen än av inslagen av fantasy. Faunen påminner om träden i Sagan om de två tornen (ganska så töntig alltså). För mig hade helheten aldrig hållit om inte skådespelarinsattserna varit så bra som jag faktiskt tyckte att de var. En klart sevärd film även om den inte var oförglömlig.

Sista dagen på jb

Idag var min sista, sista, sista dag på min partnerskola. Det känns tomt. Det känns tungt. Det känns tråkigt. Jag kommer sakna alla lärare, nästan alla elever och en stor del av den övriga personalen. För att inte tala om böckerna, pennorna, skolmaten, klassrummen, spindlarna, sudden, skrivarna, chokladen, skrivbordet som jag satt vid, skrivborden som jag aldrig fick en chans att sitta vid, lektionerna, rasterna, mötena, pratet och tystnaden. Allt detta lämnar ett stort hål som jag bara kan fylla med kakor, godis, chips och läsk. Farväl hälsa, det var trevligt att lära känna dig men jag tror inte att vi syns mer.


This is mitt vrålåk

image11

Min cykel är så grymt snygg. Ser ni inte det? Bara tusen spänn kostade denna raring och den underlättar min vardag något oerhört. Miljövänlig är den dessutom! Alla moderater som susar fram på vägarna i sina stadsjeepar borde tänka lite mer som oss fattiga och milöjmedvetna studenter. Tänk vad mycket vackrare Gävle och hela Sverige skulle bli om alla susade fram på cresentcyklar istället för att sitt instängda i konservbilar och lyssna på dålig amerikansk popmusik. Det du!

Mina små pållar

image15

Ett tag levde jag med förhoppningen att jag skulle få en medryttarhäst att tralla runt på men ICKE! Istället får jag trösta mig med att jag har mina my little ponnysar som jag rotat fram ur vinnden. Visst är de barnsligt underbara? Från vänster så heter de Anna, Stardust och Windy. De står överst på min skivhylla (strax ovanför Diru-samlingen) och då och då skänker jag de ett vänligt leende. De är ytterst lättskötta husdjur och jag rekommenderar de till alla som har ont om tid, värdighet och vuxenpoäng.

Gener på villovägar

image10

Min mamma har skapat bilden i sin dator. Hon är grym.... Jag bara frågar mig, vart tog de generna vägen? Varför har inte jag fått hennes förmåga att SLUTFÖRA påbörjade projekt? Varför är jag bara en liten latmask med ensamhet och livsångest? Jag tror att jag tillhör den överhoppade generationen. Vi har det lite värre än den förlorade generationen som dog under kriget eftersom vi inte ens kan hantera skjutvapen. Allt vi kan är att blogga och att gnälla... samma sak?


SäR sKriVniNg EnS fÖr LoVa DE LaNd

image8

Blocket.se är så avslöjande. Särskrivning är snarare regel än undantag i dagens Sverige. "Western sadel", "hamster burar" och "Islands valack" är bara några av skräckexempeln som jag funnit under mina efterforskningar. Frågan är om det ens är värt besväret att försöka pressa in grammatik i ungarnas hjärnor när regeln förmodligen kommer trilla i glömska inom en snar framtid.

Flower power

image7

När ångesten är överallt
tar du mig
till ingenstans

Riv upp mina lungor
så att syret hittar in

Fikapaus

image6

Man klarar sig inte igenom högskolans misär utan lite synder. Det har för övrigt varit ett pissigt dygn då jag knappt sovit, vräkt i mig mat, bitit sönder insidan av munnen samt gnällt och klagat på allt och alla. För er som utsatts (eller kommer att utsättas) för min griniga varelse vill jag framlägga ett citat som presenterades under dagens föreläsning:

"Älska mig som mest då jag förtjänar det som minst, då behöver jag det som mest"

Hello, I'm Mizu's phone

image5

 Hej alla barn, det är jag som är Mizu's telefon.

Jag är gammalmodig och knäpp. Detta yttrar sig dels genom att jag är jävligt ful och dels genom att jag vägrar att ringa upp vissa nummer samt skicka sms till somliga personer. Jag klarar inte av något avancerat som att ta bilder eller hålla igång en telefonsvarare. Det enda som är positivt med mig är att jag passar så bra ihop med Dir en grey-brickan (som för övrigt är spegelvänd på bilden) och att ingen kan få för sig att sno mig eftersom mitt värde är ca noll kronor.

Ha en bra dag,
telefonen

Lejonungen

image4

Se så mycket man jag har, och by the way;

inga fler fingrar i halsen
när du ärligt kan säga
att du älskar mig
som jag är
idag
en blek kopia
av den jag var

Skuggan över vågorna

image3

Jag tog cykelskrället och stack till Engeltofta för att dricka årets första kallsup men mina fötter frös till is så snart de lämnat skorna så bara min skugga fick bada. Den skakade likt en nyfödd kalv på vibrationsplatta efteråt så jag blev tvungen att ligga i sanden och alstra värme i en halv evighet. Behöver i alla fall inte borsta håret på ett tag tack vare vågkammen...

Maskrosbarn

image5

Solen skiner  på allt från optimister till emobarn och jag kramar en blomma utan att krossa den.


Dissochist, eller?

image7


Dessa knallgula skor (som jag buy:ade igår) har jag valsat runt i nästan hela dagen. Om du gissar att jag fått grymma skavsår så har du helt rätt. Jag har dock aldrig fått mer credd för något jag haft på mig någonsin. Dessutom försökte en boy flirta med mig. Vårat samtal förflöt som följer;

he: hej
me: hej
he: vad heter du? *blink, blink*
me: inget speciellt

Om man njuter av att plåga sig själv (med skor till exempel) så kallas man ju masochist, men vad kallas man om man njuter av att dissa andra?

RSS 2.0