På fredag, på fredag

Opereras det bort en sporre med evil klo från Sai Lees ena bakben. Vilket är scary. Enkel operation men det finns alltid en risk med att söva en hund...

Dagens emofras

Från nån låt...

"This heart was meant to stay broken"

Till och med mer emo än en viss hundmänniska jag känner...

Allt kan köpas för pengar



Jag är ju lite pysslig av mig och mitt senaste projekt består i att tillverka sparbössor av diverse runda burkar. En hobby som är väldigt underhållande men lite farlig. Försök att inte skära dig på kanten av plåtburkarna eller att andas in för mycket bakpulver om du vill göra detta hemma. Funderar på att göra några och ge bort i present men de här är jag för förtjust i så de stannar hos mig.

Lilla lila vovven

Sai Lee har fått nytt koppel och halsband och bär numera också två brickor, en som säger att han är märkt och en med hans namn och mitt telefonnummer.




Heta kläder för kalla typer



Nå vad säger ni om Dianas nya look, bättre än orginalet?

Om någon undrar varför hon har kläder på sig överhuvudtaget så är det en demostration för att få folk att rösta på ett visst Piratparti. Någon har dock snott den bit av tröjan där loggan var synlig. That's life. Inget får man ha för sig själv.

Pensionärer i rulltrappan

Idag var jag på Åhléns i Härnösand. Det var lite spännande att ta sig dit. Alla har väl hört om barn som springer åt fel håll i rulltrappan, men pensionärer? Det måste vara något nytt. Det fanns en rulltrappa som gick upp och en som gick ner och inga trappor. Jag skulle åka ner men det stod en gammal man med en krycka och blockerade ingången till själva rullbandet. I trappan gick också en äldre kvinna som var i sällskap med honom och höll i den andra kryckan. Hon försökte febrilt springa upp för rulltrappan men det gick inte särskilt bra. Jag ska "ursäkta" några gånger med hög röst och försökte ta mig förbi mannen men han reagerade inte alls. Efter några minuter var kvinnan längst upp och hade bara två steg kvar. Då gav hon upp och åkte ner istället och mannen började plötsligt höra. "Jaha", sa han lite surt och flyttade på sig.

RSS 2.0