Politik över nätet...

Mizu säger:
Vart ligger du politiskt?

*namn uteslutet* säger:
Jävligt lågt sen FRA-lagen.

dripp, dropp...



På kvällen så lyckades jag tjata till mig en biltur ner till sjön där det går att hyra båtar så jag och la madre tog tillfället att ro en stund på sjön. Jag trodde att det skulle vara helt öde men det var faktiskt ganska gott om folk och vi utbytte några ord med ett par fiskare. Så fin trollskogsstämning på detta ställe, måste jag säga.

Sol och spöken

Igår träffade jag två kompisar, "Spöket" och Sandra. Vi började med att ta en runda minigolf i den extrema hettan och vi fick ihop en mycket fin stege.

Sandra: 55
Spöke: 66
Jag: 77

Det var jobbigast mot slutet när värmen var som värst...



Sen hade vi inget bättre för oss än att ligga i värmen och snacka skit. Mitt spöke har värsta mörka solglasögonen för att inte förstöra sina ögon så jag kunde se mig själv väldigt tydligt i dem.



Hon tyckte också att jag hade behov av gräs i håret...



Sandra ville inte vara glad på någon bild.



Jag imiterade hur allvarlig hon såg ut hela tiden. 



Tillsist gick vi och åt kinamat vilket var gott men kanske lite dyrt för min del. Jag åt en stackars kyckling.



Från fönstret såg jag en pride-demostration som jag var tvungen att fota för att jag tycker att de människorna är coola, stå på er!


Kaninens



Jag hade JessJess och en barndomskompis på besök hos mig så vi passade på att åka till chokladboden, bada och ta ut mina kaniner på grönbete. Till allas stora förvåning så verkade de tycka att det var ganska så spännande att få komma ut.

Borta bra...

Förra helgen hälsade jag på en viktig person i mitt liv och hennes familj. Vi red, pratade och spelade monopol vilket var helt klart najsigt. Det fanns många fina djur att hälsa på och jag tog en liten bild av den grårandiga katten som faktiskt verkade gilla mig :). Vi hade en rolig diskussion...

Me: Jag är pessimistkommunist...
G: Jag är optimistkapitalist!

Ganska kul med tanke på att G är extremt generös och jag är sjukligt snål ^^'''


Miyavi är fin fjolla

Tro det eller ej men jag gick tillslut på Miyavi i Stockholm. Tack vare min shyssta moster så lyckades jag få tag i en biljett. Det blev äkta dyrt men var värt varenda krona. Det var en ganska bra lokal men publiken var väldigt trög i början. Miyavi är dock mästare på att få igång en publik med frågor, dans och givetvis sin sång och musik. Det var lite jobbigt att hans sidekicks tog upp rätt mycket av scentiden men desto roligare att Miyavi pratade både engelska och svenska med publiken. Jag hade så grymt bra sikt under hela konserten eftersom det visade sig att Miyavifans inte är lika besatt av att trängas som Dir en greyfans. Jag såg bara en svimning och en astmaattack så det gick relativt fredligt till också.

Ledig dag

Jag har jobbat way hårt och gjort mig förtjänt av min lediga dag. Jag och la madre stack till Orbaden och badade. Det var varmt i vattnet OCH vi lyckades plocka upp liftare på vägen, hur coolt är inte det? Stranden får helt klart fyra av fem toasters för det var fin sand och vackert väder och typ tomt på folk.



Det som var mindre bra var toaletten... I say no more...


RSS 2.0