Carolas bisexuella pojkvän m.m.

Ville bara föreviga några kommentarer till en youtubevideo med Carolas klassiker "Tommy tycker om mig":

person 1:
"Fast du e tjej så e det helt okej"
Låter som att tommy gungar lite åt bägge hållen=O
person 2:
Hahah, tror inte Carola skulle uppskatta den där kommentaren, du vet bögar är inte direkt Carolas favoritämmne...
person 1:
Nej, jag vet, men hon e ett utav våra favoritämnen=P
Det eungefär som att hundar o katter dras till folk som e allergiska=P


Gissa bajset

Vissa påstår att jag inte har några tävlingar i min blogg. Det är SO NOT TRUE. Gissa bajset. Första pris är en avsevärd mängd av det visade bajset. Tävla genom att gissa i Ange namn och adress.


Förbannade lastbil...

"De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil."

(okänd)

Jag får väl nöja mig med att sörja dig då, det är alltid något...

Jag stal din tid
Du stal mitt hjärta
'guess we're even

(Lisa goes fjortispoesi en fredagskväll)

Vem får föra?

Via en kompis har jag fått veta att en kvinna gjort en jo-anmälan för att hon inte fått tillåtelse att föra under en danskurs. Nämnda kompis hade en liten fight om detta med en av sina msn-kontakter. Denna msn-kontakt hävdade att det var löjligt att kvinnan ville föra och att det strider mot tävlingsregementet och därför är fel. Hon menade att kvinnor är mer smidiga medan män är starka och det är därför helt naturligt att kvinnan alltid följer och mannen för. HAHAHAHAHA! Är ni dumma i näsborren eller bara blinda? Har ni inte märkt att det finns män och kvinnor med olika kroppstyper? Om det var en fråga om fysisk styrka så kunde de ju ha armbrytning om vem som ska föra! (Jag vet ett antal gossar jag skulle ha vunnit emot).


Och så blir det en ny årstid...



sista skogen ska brinna ut
och din vardag är lika meningslös
som min

En måltid



Det här är en del av orsaken till att jag börjar gå upp i vikt... Max erbjuder en nachos hamburgare som är helt oförskämt god. Idag drack jag i alla fall mjölk till så det var ju bra. Å andra sidan så åt jag lite godis innan... Men man måste också ta med i beräkningen att Max har svenskt kött, klimatbalanserar och erbjuder många ekologiska varor. Vad spelar det för roll om jag är fet om jag hjälper till att rädda världen?

Något äckligt



Jag känner att jag börjar gå upp i vikt igen så jag hade behov av att ta en promenad. Under min lilla sväng så stötte jag på den här godbiten... på tok för stor för att kunna bli en fjäril, undra om den ser ut så här när den är färdigutvecklad?

Den tredje vinterns kyla



Nu börjar det ju bli lite kallare vilket kan verka obehagligt men det gäller att se positivt på all förändring! Nu kan jag ha den här snygga halsduken som en viss TeckSmeck gjort åt mig.

Två troll i skogen



Idag på förmiddagen så red jag ut på Shannon. Vi hade sällskap av hans ägare som red sin dotters häst. Shannon hade stått dagen innan så hon trodde att han skulle vara lite busig  men han skötte sig jättebra. Ibland var han tvungen att försöka snappa åt sig lite gräs men annars var han exemplariskt duktig. Ridvägarna var också bra och vädret vackert.



Shannon stod och halvsov när jag borstade honom inför ridturen, gullehäst <3 Vi är korta, kraftiga och håriga både Shannon och jag, som två små troll :)

Sista gången jag köper en cykel


Min älskade cykel blev stulen för en tid sedan så jag blev helt enkelt tvungen att köpa en ny. Det är min fjärde cykel i Gävle och jag har bara bott här i lite mer än två år. Det är ett sånt projekt att köpa ny cykel så om något händer den här cykel kommer jag att bli fullkomligt galen. Den som rör min cykel dör, dör, dör... Det är hur som helst ett begagnat exemplar i utsliten rosa. Det är en något gammalmodig modell så det känns som gör att det känns som om man är väldigt högt ovanför marken, lite smått högmodigt.

En vampyrs bekännelse

Det var en kompis som tipsade om den här filmen och jag måste säga att den var riktigt najs att titta på. De blodiga scenerna var lite makabra och ibland ganska orealistiska men jag har ju en viss dragning till det makabra (typ Diru). Jag måste säga att vampyrflickan var otroligt facinerande och jag kan nog tänka mig att se om filmen bara på grund av henne.

Patrik 1,5

Jag var på bio ikväll och såg Patrik 1,5 trots att jag tyckte att de flesta klippen i reklamen verkade ganska platta. Varför ser du en film som du inte tycker verkar bra? Jo, alla mina kompisar planerar typ att se den och man vill ju kunna snacka om den... Hur som helst, jag var måttligt imponerad av skådespelarinsatserna och manuset. Det är klart att det blev lite småkul på sina ställen och jag skrattade en del. Tyvärr är det inte en film som jag känner kommer att leva kvar i mig på något sätt... karaktärerna var helt enkelt för dåligt skildrade för att man skulle fastna för dem, de var inte trovärdiga. Det fanns ändå vissa ganska underhållande scener och bifigurer. Min personliga favorit var "Lilja, som behöver lite avlastning".

GLASS SKIN - en utvärdering

Ja, eftersom alla tracks till singeln nu finns tillgängliga så tänkte jag skriva lite grand om varje spår.

1. GLASS SKIN
Denna låt är helt underbar om än inte på samma nivå som Dozing green. Det är verkligen stor skillnad på den "riktiga" versionen med bra ljud. Visst påminner den mycket Dozing green på vissa sätt men har ändå också sin egen stil. Jag tycker att Kyo gör ett helt fantastiskt jobb med sin röst. Det märks kanske mest när jag promenerar omkring med ipoden och hör honom vid vissa tillfällen nästan mumla fram orden. Det känns som om han sitter på min axel och mumlar bara för mig... min lilla djävul på axeln... Rent textmässigt så är jag än så länge inte så imponerad av den men jag har å andra sidan bara skummat mig igenom texten och inte satt mig in i den på samma sätt som jag brukar.

2. undecided
Orginalversionen av den här låten skulle kunna beskrivas som rastlös och nästan skrapig. Jag minnas att min pappa verkligen avskydde den när jag spelade den och tyckte att Kyo vrålade helt hemskt. Den nya versionen är mycket mer harmonisk och stillsam. Förutom milda gitarmelodier så innehåller den också ett milt mummel i bakgrunden. Även om Kyo höjer rösten ibland så blir det aldrig på det extrema sätt som han brukar göra i många låtar. Den ger ett väldigt milt och vackert intryck, helt klart värd att lyssna på om än inte lika intressant som Glass Skin.

3. AGGITATED SCREAMS OF MAGGOTS -unplugged-
Vad ÄR det här? Alltså... seriöst... första gången jag satte på den här låten så höll jag på att dö av skratt. Någon verkar torterar Kyo i en kista samtidigt som övriga bandmedlemar leker på en flygel.. eller nått. Kreativitet och uppfinningsrikedom i all ära men det här blev mest bara löjligt enligt mig. Jag känner överhuvudtaget inte igen låten som den var ursprungligen. Detta utbrott påminner mest om de förskräckliga Kai-mixversionerna som ger mig mer ångest än allt annat.

4. Ryoujoku no ame [live]
Liveversioner är ju liveversioner, lätt skrapiga och inte det mest intressanta man kan lägga på en singel. Den här liveinspelninger står sig dock relativt bra. Funkar utmärkt att lyssna på när man känner sig lite mätt på orginalversionen av den här facinerande låten.

The battle of the defect fridge

Det här är berättelsen om när Miz slogs mot en hantverkare (verbalt och inte så fysiskt).

Det hela började med att min kyl bestämde sig för att sluta fungera och låta mina matvaror ruttna. Eftersom jag bor i en hyresrätt så behövde jag bara ringa till hyresvärden för att få den reparerad. Jag sa till om att hantverkaren fick gå in med huvudnyckel ifall jag inte skulle vara hemma och så gjorde han. Det jag blev lite besviken på när jag kom hem var att han lämnat elskrot (en termostat) efter sig. Jag har ingen aning om vart man återvinner sånt och tycker inte att det är mitt ansvar. Jag la prylen i ett skåp och försökte att inte tänka på det.

Några dagar senare öppnade jag frysen och möttes av en outhärdlig stank. Tydligen så hade den lagt av utan att ens larma. Fylld av vrede och chock över min otroliga otur så städade jag undan maten och ringde jag till min hyresvärd igen. Jag upptäckte sedan att frysen faktiskt inte var trasig utan bara avstängd! Hantverkaren som lagade kylen hade inte bara lämnat en termostat efter sig utan dessutom stängt av min frys! Nu blev jag bara förbannad och ringde till hyresvärden i vredesmod. Även hon ansåg att jag blivit felaktigt behandlad och kontaktade hantverkaren som i sin tur kontaktade mig.

Jag och hantverkaren hade ett litet gräl om huruvida jag borde ha kontrollerat att han inte stängt av frysen när han lagade kylen (hur skulle jag kunna veta det?) och huruvida jag borde ha fotograferat matvarorna innan jag slängde dem (och innan jag visste att jag tänkte begära ersättning för dem). Men han gav sig faktiskt! Han kom både hit och hämtade termostaten och gav mig ersättning för de förstörda matvarorna. Han tycker säkert att jag är en riktigt saktkärring på grund av detta men nu är jag i alla fall en rik satkärring ;)


Äktenskap och otrohet

Diskussion över msn mellan två varelser av honkön, ni kan själva spekulera i vilka...

X säger: Du är SÖT

Y säger: NEJ, Johan är! (syftar på idol-Johan)

X säger: han också

X säger: om ni gifter er så kommer ni båda att vara otrogna med mig XP

Y säger: HAHAHAHAHAHA

X säger: HAHAHA


Fläckar för livet


Jag har länge sökt med ljus och lykta efter en medryttarhäst and here he is! Shannon som jag
provred idag och kommer att få rida helt gratis två gånger i veckan! Jag är KÄR. Jag kände att
min kondition inte var den bästa när jag provred honom och han var lite seg men ägaren var
nöjd ändå. Jag kommer ha tillgång till en uteridbana, bra ridvägar och ev. även kunna rida
lite lektioner på honom. Han kan vara lite tjurig när man sadlar och så men är hur snäll som
helst att rida och jag blir så fånigt glad varje gång jag tänker på honom <3



Ahlberg it is

Får jag lov att presentera Ahlberg! Han är ett marsvin med mycket egen vilja
och lite självdistans. Jag tecknade honom för ganska länge sen men fick
plötsligt lust att lägga upp bilderna här, se och njut!






Diru <3



Kolla in det senaste i samlingen. Det är en first press version av Withering to death samt
en dogtag som jag gjort... har inte ritat bilden, dock.

MiniHelena



Här är min miniHelena som jag tycker lite synd om. Därför har jag satt henne mitt emellan
Anna och Mizu så att hon inte ska känna sig så ledsen. Som ni ser så har hon en fin SAS-
jacka men jag funderar på att sy henne något annat än kjol...

Tårtkalas!


Empy  passade på att ha en liten avskedsfest innan hon åker på sin resa mot ödmjukhet
(som även går under namnet Japan) och jag som råkade vara på besök hos henne var
välkommen. Under tillställningen bjöds det på kaka och vattenpipa och vi lekte även charader.
Jag blev helt glad i själen av detta... Empy är inte bara en cool person utan hon har även en
massa coola kompisar... det kommer verkligen att bli svårt att klara sig utan henne i två
långa månader men samtidigt så är det så otroligt coolt att hon ska göra något så intressant
och utvecklande.

My hair


Som ni ser så har jag klippt mig igen (intresseklubben antecknar). Jag är mycket nöjd med
håret men lite deppig över att jag på bilden ser ut som en gäst vetebulle.

Jurassic Park



Den här gröna saken hittade empy i sin trädgård. Den var helt sjukt stor och kunde både
hoppa och flyga. Den skrämde oss hemskt mycket.

Rabbithole



Lookie! Kaninen och kaninen (även kända som kaninens) har fått ett hyllplan att gömma sig
under. På grund av detta så syns de i princip aldrig.

Mamma Mia

Lite lätt fångit blir det faktiskt med musikal som film... inte kommer skapelsen i närheten av den riktiga musikalen som jag såg i London men visst... lite av känslan fanns bevarad så nog var den sevärd.

Rött och is...


Jag hjälpte till på kalas/födelsedagsfest... med att göra iordning och städa efteråt, samt
givetivs att äta upp tårtan och allt annat gott :) mmmm.... Bålen var vacker, som synes på
bilden.

Stockholm


Jag hann med att träffa en empy + en gammal (eller ung) ridlägerkompis. Det märkliga med
detta är att jag inte träffat henne på typ hundra år men det kändes ändå inte som att någon
av oss förändrats särskilt mycket. Notera att hon har en väldigt unik och cool stil som är värd
att beundra. Vi hade i alla fall sjukt kul eftersom vi badade, bakade och såg på vattengymnastik.


Jag hann också med att träffa min finska kompis (tyvärr glömde jag ta bilder). Och sen så
åkte Empy och jag till Gröna Lund för att roa oss. Som ni ser så var det helt strålande väder.


Vi åkte typ det mesta men jag diggade berg och dalbanorna mest... det är något klassiskt fint
med att vråla hysteriskt (ja, man måste det) medan man passerar backarna.


Jag hann även med att hälsa på Tecken och hennes roliga klass. Vi fånade oss på
bildlektionen och sen stack vi iväg och åt på ett helshysst ställe där de hade bufé. Som ni ser
så har Teck fortfarande fina fräknar och kan dessutom äta med pinnar (vilket jag är alltför lat för).

RSS 2.0